Mimos Trimsalon

Gallerij

Bruno

Voor de Stichting welzijn mens en dier trim ik zo af en toe de hondjes zodat ze er netjes uitzien en opzoek kunnen gaan naar een gouden mandje. Dit is Bruno, hij is even netjes geknipt en gekamt en er kwam een onwijs lief hondje achter al dat haar vandaan. Inmiddels heeft Bruno ook een gouden mandje gevonden.

Pepper

Pepper komt eens in de 2 maanden voor een volledige knip beurt. Pepper is een kruising hondje en haar haren groeien onwijs snel. Tussendoor knip ik daarom vaak alleen even haar ponny. Ook dit is bij Mimos gewoon mogelijk.

Lucifer

Dit is Lucifer, een open Maine Coon kater. Door zijn hormonen en verandering van temperaturen is zijn vacht in korte tijd erg vervilt geraakt. Om hem zo snel mogelijk hiervanaf te helpen is er gekozen om hem te scheren. Uiteraard doe ik dit alleen als het echt niet anders kan en alleen dat wat nodig is. Binnen enkele weken is zijn vacht weer helemaal gezond terug.

Semmy

Semmy is een Westy die alleen even in de trimsalon kwam om fris gewassen en geborsteld te worden. En wat genoot hij van de waterblazer!

Chris

Chris is een oude htk kat die zich niet laat kammen. Chris heb ik daarom onder sedatie bij Mobi-Dierenarts volledig heb getrimt. Chris heeft hier ook gelijk een gebits behandeling gehad

Pepper

Pepper weer goed geknipt naar wens van de klant

Yoshi

Yoshi is een Maine Coon kater van 9 maanden. Yoshi leeft in een kater verblijf waarbij hij ook naar een ren naar buiten kan. Hierdoor is de vacht van zo'n kat heel anders dan een binnenkat. Deze katten moet ik regelmatig even kammen want hun vacht vilt hierdoor heel erg snel. Vanavond Yoshi weer ontdaan van zijn klitterige wol en kan er weer even tegenaan.

Miley

Ook Miley beland regelmatig op de trimtafel. Ze is nu 10 maanden en zit vol in haar pubertijd. Door haar witte vacht valt haar zogeheten "katerstaart" extra op. Ze krijgt hierdoor een vette bruine staart. Met wat rijstzetmeel is dit goed aan te pakken.

Zeno

Zeno is een Maine Coon kater van 12 jaar. Hij kwam eigenlijk voor een scheerbeurt maar ik heb hem toch goed weten te borstellen. Er is wel een hele winterjas bij hem uitgetrokken! Voor zijn leeftijd is zijn vacht toch nog best goed in conditie alleen op latere leeftijd kunnen ze dit vaak zelf niet meer goed bijhouden.

Muis

In samenwerking met Mobi-Dierenarts heb ik hier Muis onder sedatie even goed kunnen trimmen. Muis is hiervoor al eerder in de trimsalon geweest maar liet zich niet vastpakken. Ze had grote vervilten klitten en hier ook behoorlijk last van. Muis laat zich niet borstelen, zodra ze een borstel ziet rent ze weg. Er was dus geen andere optie dan haar onder sedatie bij de dierenarts van haar vervelende vilten vacht te ontdoen. Er is letterlijk een hele kat van haar afgegaan ;)
Muis ik hoop nu langzaam je vertrouwen te kunnen winnen zodat je niet meer onder sedatie getrimt hoeft te worden.

Odin

Dit is Odin. Odin is een inmiddels gecastreerde Maine Coon kater en heeft veel toegang gehad tot een buitenren. Zijn vacht heeft daardoor veel onderwol aangemaakt. In de salon is hij verlost van zijn overtollige onderwol.

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak neem contact met mij op

-->