Mimos Trimsalon

Wie ben ik

Welkom, Mijn naam is Ramona Neuhuys en ik woon in Nunspeet.
Al ruim 7jaar fok ik met heel veel liefde volledig geteste Maine Coon katten en ben ik de trotse eigenaar van Maine Coon Cattery Mimos Mansion.

Mijn liefde voor dieren is er altijd al geweest en ik wil ieder jaar wel weer iets nieuws leren. Van chippen, honden en katten besluit tot trimmen.
Door mijn ervaring als fokker, het bezoeken van kattenshows met mijn eigen katten waarbij de katten uiteraard ook flink gegroomd dienen te zijn, heb ik al de nodige kennis op zak. Niet alleen katten maar ook kleine hondjes en eventueel konijnen zijn welkom in de salon.

De Trimsalon

De trimsalon is pas vanaf september 2018 geopend en ik ben nog vollop aan het leren maar de eerste klantjes zijn al welkom in de salon.
De salon is aan huis in een speciaal ingericht kamertje. Op de planning staat een eigen ruimte naast ons huis wat ik in 2019 graag voor elkaar zou hebben. In uitzonderlijke gevallen kan ik eventueel op locatie komen en werk ik nou samen met Mobi-Dierenarts.

Mimos Musthaves

In de trimsalon zijn er ook diverse katten speeltjes verkrijgbaar. Veel maak ik zelf of op aanvraag naar wens. Alles is ook online te vinden via Mimos Mansion.
Uiteraard kunt u ook trimbenodigdheden via de salon verkrijgen.

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak neem gerust contact met mij op
Ramona Neuhuys

-->